پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ بهمن ۱۳۸۲، ۱۷:۱۴

دبير كل خانه پرستار :

پرستاران 80 درصد بار سلامت جامعه را بر دوش مي كشند

دبير كل خانه پرستار گفت : با وجود آنكه 80 درصد بار بهداشت ودرمان كشور به دوش پرستاران است هنوز اين حرفه جايگاه مناسب و شايسته خود را در اجتماع و محافل علمي به دست نياورده است .

به گزارش خبرگزاري مهر، محمد شريفي مقدم در پيامي كه مناسبت حضور ائتلاف سلامت  در انتخابات مجلس صادر كرد گفت : علاوه بر 80 درصد بار بهداشت ودرمان، بيش از 50 درصد تحقيقات در سيستم بهداشتي درماني كشور توسط  پرستاران انجام مي شود اما هنوز اين قشر زحمتكش جايگاه خود را در اجتماع به دست نياورده اند .

وي با اشاره به دردهاي كهنه جامعه پرستاري  افزود : اگر خودمان بپا نخيزيم مسائلي نظير سختي كار ، ساعت كار و حقوق و مزاياي فراموش شده پرستاري هيچگاه محقق نمي شود و هرگز دستي از غيب براي حل مشكلات و تحقق مطالبات پرستاري بيرون نمي آيد بلكه فقط با عزم و اراده حرفه اي  خود مي توانيم از جامعه خدوم پرستار حمايت كنيم و گامي در جهت رفع مشكلات و ناملايمات حاكم  به پرستاري امروز برداريم .

کد خبر 59885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha